Pages

18 March 2013

Edisi Getaway Gift-away

Nak meng Gift-Away lagi ni......
Sapa nak join??
Huhu.

Takpe, tak perlu tu seme utk kali ini.
Sbb memang dah ada pen-join nyer.

The contestant.



Ada 13 yang meneka.
Hanya 4 yang teka Genting Highland.
U can read my mind lah. Hihi.

Oke, sebenarnya mmg nak ke Cameron. Tp Cameron tu dah masuk area nak balik kampung kan. Jadi, hint nyer, kalo nak ke Cameron, aku mesti balik kampung dulu. Rasa bersalah pulak woh dah smpai area sana tapi tak balik kampung. Rasa cam ter derhaka plak. Huhu.
And Genting ni pun sama gak sebenarnya. Sbb jalan tu hala nak ke kampung myDH dah. Cumanya tak berapa rasa bersalah la sbb parents myDH bukan kat sana. Still kat sini. If kat sana, harus kami lajak terus balik kampung jugak. Begitu.

So, cena nih?
Nak bagi 3 je FM nih. Hihi.
Tapi takpe, kita bagi jelah keempat2 yang meneka ni ya.

@Shiela Salim - akhirnya dapat jugak awak kan FM nih kan..?? Hihi
@Zana Adieyza - Ni nak jumpa ke nak pos nih?? Hihik.
@Mummy Chenta 
@Suri Nasir

3 yg terawal yg teka betul tu, dapat FM jerami yg unik.
Dan yg sorang lagi, Suri Nasir dapat FM Genting Highland.
Boleh gitu??
Boleh la kan.

Rasa utk first 3 tu alamat dah ada. Tapi kalo nak emel kan skali lagi pun tak pe lah.
Dan Suri Nasir, please emel ur address ya - cikstoberi@gmail.com.

Terima kasih pada yg sudi nak teka-teka.
Nati kalo ada Getaway lain, saya buat Gift-away lagi ya.
Tapi rasa takde la masa terdekat nih. Huhu. Matta fair pun tak sempat pegi.
Nak gi Redanggg... Ouch!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign