Pages

18 March 2013

Edisi Me-Recovery

Aduhai. Buat hal betul kan.
Ini bila tah. Bln lepas rasanya.
Ada aku bising2 kat FB yg seme gmbr dlm hp langsung ilang akibat ter delete.
Semua ya. Semua.
Bagai nak gila kejap. Masa tu ujung minggu. Aku nak kuar g mana tah. Amik2 gmbr sendiri. Camwhore la kononnya. Pastu nak delete. Skali kau... terdelete semua. Huwaa... 
Tipon ni pun satu hal. Takde la warning ke apa.

Orang tulis la situ "are you sure to delete all these pictures ke apa ke kan" Ini tau tau... Done!
Bappp.... settle dlm 1000++ keping gmbr yg diambik sedari beli tipon yakni kira2 2 tahun lepas. Bes kan. Termasuk la gmbr kat Hongkong, kat Redang. PFftttt... bes kan??

Mmg la takde hal sgt sbb bukan 'gmbar' sgt pun. Setghnya pun da masuk dlm instagram. Mana2 gmbr yg amik trus ke instagram, selamat. Dia ada dlm folder instagram. Tp gmbr yg tak dimasukkan ke mana2, mmg kosong terus dlm gallery tu. Kosong..kosong... Satu lagi sbb aku tak terasa sgt sbb gmbr apa je yg diexpect kan sgt dlm tu kan. Ada gmbr apam balik la (-_-) gmbr cadar la, gmbr abc, gambar laksa, gambar jammed. Haih. Cuma ada gak gmbr masa sambut bufday mak tu ari, pastu ada la gmbr2 kesayangan gak walo mostly mmg gambar tehapa hapa.


Skang tgh duk recovery. Lama dah. Baru skg nak recovery sbb adik IT yg bantu tu baru skang dia free. Dulu sebuk ngan HKK la apa la kan. Entah buleh entah tidak tu.  Tak pasal-pasal. Pfftttt... APTB. 

google.
p/s : susah sket nak retrieve ni sbb aku tak guna SD card. Mmg dlm phone memory. Brrr.....

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign