Pages

8 March 2013

MAPPA XIII Tahun 2013

30 orang yg kena pegi.
Udah duk HR katanya. Mmg kena pegi la.

Ada apa2 good news ke?
Cea..saja buat tanya.

Kita tggu ye...
Sapa kena pegi??
Mari kita berlaga2 pipi di sana.

Haha. Macam la bule jumpa dlm lautan maknusia tu kan....

p/s :
Aku rasa mmg aku kena pegi tenangkan pikiran nih.
Aku dah rasa serabut.
Tak boleh berpikir dengan rasional.
Aku dah rasa give up.
Aku dah rasa aku menyusahkan orang.
Aku dah rasa macam kena duk dlm utan supaya takde jumpa orang.
Susahnya nak hadapi ujian nih. 
Sampai bila nak hadapi.
Ini lah nasib bila ada kekurangan diri.
Mmg buat orang lain susah.
Sedihnya!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign