Pages

14 March 2013

Levain Boulangerie Patisserie

Apakah mendanya itu?
Entah la.
Anak buah aku duk ajak g sini ja.
Kedai makan.
Kat area ofis aku gak ni.
Yang aku pun tak tahu kewujudannya.

Tgk kat web dia ni - Levain
Mmg la cam sedap2 ja.



Ada kek, pasta, macaron jenis2 makanan omputih ni lah kiranya.
Buleh la kalo nak minum petang camtu kan.
Anak buah aku kata kawan dia g makan situ.
Cam cantik je tpt dia katanya.

Huhu.
Cantik tu, mmg cantik.
Meh kita carik jap kat web ini, kalo oke, jom kita pegi.
Hau hau hau... :>

p/s : nak claim voucher groupon ni - aiskrim kat Lezzetto - hampir terlupa smpai nak expired dah. Ha, yg ni mmg ada sijil Halal. Buleh check kat Direktori Halal jugak.
Hai... terliur liur tgk eskrem nih. Kena g redeem ptg kang gak nih napaknya. Huhu.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign