Pages

28 March 2013

Edisi PR1MA

Banyak aku sign pengesahan majikan utk orang nak mohon PR1MA nih.

Uols tak terai mohon??
Aku ada gak jenguk2 laman web dia ni - http://www.pr1ma.my/index.html

Tgk kelayakan.
Cuma tak berapa nak clear term - pemohon dan pasangan tidak memiliki lebih dari satu hartanah. Ada 'dan' di situ. Which is kat situ layak jika salah seorang je kot yg ada rumah. Kalo dedua ada dah tak layak. Kan? So, tak layak la kot.

Takpe lah. Lagipun katanya pemilik wajib mendiami rumah tersebut.
Yg paling dalam KL adalah Alam Damai. Which cam umah aku skang ja rupa bentuk nya.

Lelain seme kat luar. Paling dkt ngan KL - kawasan Seremban. Tp yg Seremban Utara ni cam cantik. Umah teres kan.

Takpe. Kita bagi peluang pada orang yang takde rumah dulu lah.
Dah ada rumah tu, duduk je lah ontok2 kat rumah tu.
Takyah mentamak sgt.
Satgi nak bayo ngan apa pun kalo dpt.
Nak jual umah KSU?
Haha. Mmg tak la. Walo sehingga kini, dah hampir setahun duduk, masih ada lagi agen2 call, SMS, and ada brochure derang letak dlm post box tanya berminat nak jual rumah tu ke tidak.
Bagi kami pepuas duk situ dulu ya.

So, sapa nak try mohon buleh la.
Masuk web prima tu ya.
Kat situ ada cara2 dia. Seme thro online ja.
Kalo kerja, dapatkan pengesahan majikan.

Itu je lah kot. Aku pun kurang periksa.
Tapi ramai gak la bebudak ofis ni mohon dah. Lelaki lah esp.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign