Pages

14 March 2013

Edisi Makan Makan : Rest Ton Phai

Salah satu restoran feveret kami somi isteri.
Letaknya di Kampung Baru.


Dulu masa duk sini, mmg acapkali lah makan. 
Kut malas je masak, singgah. Kut singgah, malas masak.
Kadang, tapau.

Mmg bes (bagi aku lah. Kang kau pegi, tetiba tak sedap, kau jgn salahkan aku. Aku ni tekak pelik. Org suka, aku tak suka, tp aku tgk mmg ramai je kedai ni).
Rega pun oke.
Memacam ada. Kerang bakar, mee celop, kerabu etc.etc lah.

Kedai ni area Skhumvit gak la pada siapa yg biasa pegi Skumvit tu (eh, tak reti aku eja skumvit nih).
Tp dia kat area bawah sket diri Skumvit tu (eh..byk kali plak kena tulis).
Kira cam seberang je ngan surau kat kg baru tu.
Dulu mmg dkt nau la ngan umah aku (tp tetap g naik keta. Hikhik)

Skrang jauh sudahhh......
Rasa nya sejak pindah, ini la 1st time kami makan d sini.
Sedap. Dap.
Tidak kelihatan - udang goreng tepung.
Utk semua tu termasuk air (longan & limau suam) RM25.00

p/s : Bz amat. Mmg sebijik entry ja sehari. Ni pun seme gmbr instagram. Senang, copy url ja, tak pyah nak upload, donlod. Bermacam benda nak kena pikir gak. Mujur dah nak gi cuti2 kan. Jadi harus gumbira. Fuh mintak2 jadi, mintak2 jadi. Asik kena burnt je cuti2 nih. Giler tak best!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign