Pages

6 March 2013

Kalau Dah Jodoh

astro gempak
Sapa suka tengok?
Bes kan?
Aku salu terlepas yg hari Selasa 7.30pm tu.
Tapi tgk semula ari Ahad - 10.00 pm.

Dgn gaya bersahaja dia tu.
Lagi aku suka sbb kan dia orang Peghok.. org kg teman katanya kan. 
Hihi.

Kalo dia bagi ceramah pun dia akan ckp Perak.
Pekat pulak tu kadang2.

Yg last week bes. Pasal kita kena jadikan hari2 kita dalam perkahwinan ni macam hari pertama. Indah je semua. 
Kadang2 tu ada yg terkena batang idung pun ada.
Yg last 2 week tu ada dia kata 'kalo bini tu buka almari, pastu kata ala..dah takde baju ni bang, suami pepandai la belikan baju baru utk isteri'.
Aku cakap ke myDH.
Pastu dia kata 'hah!, meh sini nak tgk kat mana yg takde baju sgt tu'
Aaaaa.....

Tapi bes lah. Cakap kat unit latihan, panggil lah ustaz kazim ni buat ceramah kt ofis. Tp derang kata susah sket nak dpt tu. 
Follow FB dia pun bes jugak - ustaz kazim. Selamba je ustaz ni :)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign