Pages

7 March 2013

Saya Mahu Bercuti!

Aku rasa...
lama sgt dah aku tak ber cuti cuti.

Google

Bila la nak gi cuti cuti ni kan?
Selepas kejadian tiket di 'burnt', aku dah rasa cam fobia nak booking ke mana2 lagi dah.
Tambahan pula mak pun masih perlu follow up treatment.
Jadi, cam rasa serba salah pulak kalo nak booking2 bercuti ni.

Rasa nak repeat Redang.
kredit : here
Tempat yg memanggil2 aku utk dtg lagi.
Entah ek. Kalo kata Krabi bes (sbb aku tgk ramai plak ter masuk ke blog aku ni utk cari cerita Krabi), bes lagi Redang kut. Entah la. Member aku kata Bali lagi bes. Entah. Tp aku akan rasa Redang lagi bes kot. Terbayang2 je yg aku snorkeling dpn resort je pun nak tgk ikan. Bes!!!

Tp dari Redang, baik try Perhentian plak.
Google

Yg ini macam dpt perkenan yamtuan besau tu.
Mungkin dia pun rasa bes. Lagipun aku tak bleh nak shopping kannn... haha.


Pendek kata mmg rasa nak pegi la tpt2 ni sblm puasa.
Tgk lah cemna nati.


MyDH kata "takyah la nak pegi2 cuti2 kat hotel dah. Kat umah pun seme dah ada kan. Nak mandi swimming pool pun dah ada"
Eleh. Org bkn nak gi hotel nak mandi kolam. Org nak pergi bercuti. Arghhh...!

PD pun jadi lah.... gian dah nak bercuti nih.
Last pegi is masa anniversary - kat Morib tu. Tu pun kalo buleh dikata bercuti.

Kalo tak, yg last is kat Redang tu la. Bulan 7. Ye ke? Ye la kot. Rasa mmg tak kemana dah lepas tu. Woiii... gile lama tu oiii....

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign