Pages

1 October 2012

Edisi Ke Library

Seingat saya, baru 2x kali saya masuk Perpustakaan Negara nih (tak termasuk ada course kat situ.. tu lain, tu pasai keja)
Dan utk kali ke2 baru saya tahu yg rupanya tak boleh pinjam buku kat perpustakaan ni.
Haha.
Mana la CikDa tahu uolss... Cikda ingatkan cam library jaman2 sekolah, jaman2 kat U dulu tu. Pilih buku mana sesuai, then pinjam. Rupanya tak boleh cenggitu. Mostly buku adalah utk rujukan sahaja. Esp buku2 yg kalo terjatuh atas kaki, leh jadi cagu. Haha.

Bukan lah tak boleh pinjam semua.
Ada yg boleh dipinjam, tp ada dibangunan lain. Kat Wisma Sejarah tu. Itu pun bukan semua kot.

La... aku baru tahu nih. Haha.
Ye lah, ai bkn orang KL yg menggunakan library utk study ke apa ke kan.
Juga, ai bukan student di KL.
Ni dah jadi student balik ni baru la nak berjinak jinak dgn library.
Library UM

Kalo camni kekdahnya, harus kena ke library UM jugak lah napaknya.
Atau nati, kalo nak ke library negara tu gak *sbb dkt dah ngan umah*, kena la duk dari pagi smpai petang utk siapkan assignment. Hurm.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign