Pages

23 October 2012

Edisi Segenggam Kurma,Secawan Susu Kambing


Wah. Ini cerita TTC ni kan.
Tapi tak mengapalah kot. Takde apa yg TTC sgt.


Sapa consume susu kambing?
Aku ni tak pernah try lagi.

Nak minum cemana, bila nak sua ke mulut pun dah tak boleh nak masuk.
Bukan sbb bau kut. Sbb aku ni mmg susah nak minum susu.
Bau susu tepung je terus cam errr.... takyah la minum.
Higoat. MyDH penah consume. Lalu, dia juga pernah suruh aku minum.
Google
Mmg tak la. Kecuali susu tu panas sepanas panasnya. Tp kang melecur lidah plak.

Sekarang, misi aku lebih berlagak.
Sbb nak minum susu kambing fresh.
Haha.

Fresh tu bukan bermaksud fresh terus dr ladang. Yg tu aku pun takut.
Mesti lah yg sudah di steril dan bebas dari kuman. Kang ha.. mendapat pula penyakit lain.

Nak minum yg serbuk pun ter agak agak. Lagi mau dicuba yg fresh.
Jumpa satu blog ni.
Katanya boleh buat delivery. Tp bila SMS dia kata tak sihat. Kena amik kat Sg. Buluh. Alor. Jauh la pula. Kalo buleh pun pas raya la. Saya dah bersemangat nak minum susu kambing fresh nieh. Haha.

Tak mengapa lah.
Lps period lah kalo camtu kita cuba ya.
Segenggam kurma dan secawan susu kambing.
Mari kira cuba.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign