Pages

9 October 2012

Edisi Minggu Yang Packed!

10 minutes to 2pm.
Sempat lagi kan mencatat sebaris 2 ayat neh.
Woho. 

Bz. Bz amat.mat.mat.
Entah. Sejak dah tambah status jadi student ni lagi melampau rasa bz tu.

Sebenarnya mggu ini mmg packed.

Bermula dari weekend lepas.
Wedding adik ipau last Sunday (nati cerita)
Pastu smlm cuti sbb antar mak balik kg. Balik hari je. Thanks to hway plus yg melancarkan perjalanan wpun byk je jalan tgh baiki yg membuat keta berjujut beratur sbb jadi satu lorong.
Lps tu on d way nak blk KL, grup-mate utk buat assignment SMS kata dlm spectrum dah ada assment utk grup kita. Trus rasa alamak bila time nak buat, tp boleh je kut. Tp kena present hari Rabu which aku takde hari Rabu tu.
Ditambah lagi hari ni pun mmg kena present gak. Subject lain. Mujo aku decide amik 2 subject. If lebey mmg aku tercungap agaknya.

Esuk kena p kursus.
Melantun jugak jauhnya.

Kena pegi gak la. Sbb mmg sgt sgt ada kaitan dgn kerja.
Which, aku pun cam blur dgn kerja itu. Mmg ada akta utk dijadikan guide, tp yg datang tu kes tu takde dlm akta. Huwaaa... mujo gak zaman IT ni. Search je la. Kadang dapat, kadang tak dpt. Brrrr.


Kau ingat senang buat tatatertib ni?
Menjadi kebencian orang je. Padahal orang yg suka langgar peraturan.
Ponteng kerja lah. Datang lambat lah. Kau pikir ini opis siapa?
Tu tak masuk citer 'jangan disangka air yang tenang tiada buaya' 

Dah kena jadi penyiasat persendirian plak. 
Pening!


So, ada takde, aku berharap sgt lah dpt beristeriistirehat weekend ni.
Sejak dari pindah. Mmg tak rehat sepenuhnya pun.
Tu tak masuk citer lagi yg Umobile buat hal lagi (nati citer. sakittt hati aku).

Dah la. Kul 2 already.
Bubai.
kredit : here
*gambar tiada kaitan.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign