Pages

30 October 2012

Edisi Cuti Am 2013

Eh. Orang dah berkurun masukkan, aku baru hegeh2 nak tampal kan.
Biar lah. Senang nak refer kalo tampal kat blog sendiri.
Retu rasa macam takde apa2 nak plan tahun depan.
Tp sekali eh, memacam ada plan.
Jadi, mari kita tempek.

Ini cuti am.
sumber : kabinet

 Ini cuti khusus pula

kredit : here
Yang menarik is bulan 1 dan bulan 2. Ujung bulan 1, ada cuti Maulidur Rasul n Thaipusam which amik cuti satu hari je tp dpt 5 hari. Hihiw.
Bulan 2 pun. Byk cuti dekat2. Hari Wilayah on Friday. Lps tu CNY pun dpt 3 ari sbb cuti kena ari Ahad. Masa ni mmg boleh plan cuti bagai bagai sbb aku dah semester break (eh, dah masuk sem 2 uolss..hihiiw).  

Dan ini cuti sekolah (perlu gak ni supaya tak buat plan time cuti sekolah atau pun kena rancang cuti ikut cuti sekolah bila ada family plan)
kredit : kabinet

Dan ini plak kalendar akademik sekolah aku.
kredit : UM
Tp aku malas nak pandang date 13 - 16 Januari. Aku risau sgt exam aku jatuh pada date tu. Harap2 tidak lah..kalo tidak..... yer, RM500 akan burnt begitu saja. Ya Allah...
Mmg my fault sbb siap amik tpt duduk, meals segala. Patut amik tiket je. Mana ku tau ku dpt sambung blaja. Adoi....
So, skang ni aku dah tak boleh nak beli tiket sesuka hati lagi. Kalo ada pun, time sem break yg panjang tu oke (dari bln 6 smpai bulan 9, tp tu kena time bulan puasa)

Takpe lah. Dah ada seme ni. Senang nak refer bila nak buat plan.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign