Pages

5 October 2012

Edisi Homedec : KLCC

Kan aku kata, aku mmg suka exhibition yang cemni.
Kalo Homedec KLCC mmg biasanya dia buat 2 minggu berturut2.
Dulu aku sker pegi yg 1st week punya tu - design n renovate.
Tp skang ni dah tak perlu yg tu. Dah siap renovate segala dah kan. Cukup cukup lah tu.

So, nak pegi yg furnish n decorate plak.
Tapi...
tapi...
tapi...

Apa kes ko buat time raya haji plak??
Adui.. balik kampung. Dah tu??
Nak pegi gak. Nak pegi gak.

Rumah aku tak deco apa pun lagi.
Jam tak gantung, frame tak gantung, gambar canvas yg buat byk2 thro deal segala tu pun seme tak gantung lagi.

Jadi kena gak carik2 menda utk di deco.
Skang dah tak busy sgt.
So, buleh la sambung deco deco.
Dulu reno reno kan.
Ada lagi 3D board pun aku tak cat lagi. Yg tu aku beli masa Perfect Livin dulu.

Igt sempat nak tampal kat dinding before HW. Tp tak sempat.
Tu kena cat dulu, pastu plan nak tampal kat tv. Napak cam panel lah. Hihiw.


Jadi, hari Ahad, balik seawal pagi, lps tu terus p KLCC. 
Yaihhh.... 

Info lanjut : Klik je Homedec

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign