Pages

1 October 2012

Edisi Katalog Tupperware : Oktober - November 2012

Sudah ada katalog baru.
Lai..lai..cuci cuci mata.
Yg bes (utk aku lah) bulan ni.

Ini aku amarah jugak nih.
Lama dah aku tunggu yg ni. Tetiba aku dah beli Ikea punya, dia keluar plak.
Grrr... kena beli gak lah ni kot eh?
Nak simpan pasta pasta segala kan (retail price : RM54.80 utk 2)

Then ada ini jugak. Bekas air petak pulak.

And A must-have for every kitchen.

Bekas beras dah ada, bekas bawang dah ada, season serve tu penah bagi adiah orang kawen, yg kukus pau belum ada, salt n spice tu pun belum ada. Skang aim nak beli large stor n pour tu. Nak letak minyak, tp bekas aku skang elok lagi. Hurm. Hurm.

Cam biasa, kalo takde 'hardcopy catalog' sila la jamu mata kat 'softcopy catalogue' - Tupperware
Sapa nak beli, boleh la contact saya - kos penghantaran percuma dan ada diskaun jugak bagi setiap pembelian. Wink.Wink.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign