Pages

30 October 2012

Edisi Setengah Jam Je Out Of Stock

Lama dah berhajat nak beli lagi tudung Mila dari Radiusite ni.
Aku ada beli selai dulu. Mmg suka. Sgt selesa.
Tapi terlewat. Sobs.
Tgk dia update kat FB baru 30minit yg lalu.
Buka je web dia seme dah out of stock.
Kecewa. Sobs.

Takpe lah.
Try gi kedai dia yg kat Rawang tu lah.
Rasa2 nak ke myDH ni melayan neh?
Sabtu ni memacam agenda ada. Yg paling penting, research kena settle weekend ni. Harus!

Cantik2 plak kaler dia kali ni.

Suka!

Suka!

Suka!

Dan Suka!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign