Pages

5 October 2012

Idea Men-Deco Cabinet TV

Ruang kabinet tv aku skang mmg napak kosong sungguh.
Tu pun naseb baik ada kengkawan yg bagi bunga time HW tu hari.
Thanks to Elly (for white orchid) and Dekja (for 3 pots of cute roses).

Begini lah. 

Tak napak plak bunga orkid dak Elly bagi.

Kalo takde menda2 tu, lagi kosong...kosong....
So, skang ni time utk carik2 idea nak buh apa la atas kabinet tv tu kan.
Takmo lah buh frame gambar. Kacau tumpuan. Huhu.

Macam ini lawa. 
kredit : here
Tapi tv aku sudah di 'hang' kan.
Mmg atas kabinet tu suppose tak sarat barat.
Minimalis kata orang tu kan. Eceh!

See... minimalis je kan
kredit : here
Kalo camni aku dah tak berapa gemar dah.
kredit : here
Yang camni rumah orang besar-besar, teres-teres, 2 tingkat ke apa buleh la. Kalo utk 'rumah burung' aku tu.. napak crowded mawded plak kang.

Yang ni bes.
kredit : Here
Tetiba terus rasa nak beli rak yg camni.
Rasa2 proposal kena reject tak kalo kata nak jual balik rak putih sedia ada tu?
*tetiba cam terdengar - dengar ada suara berkata 'haish..nak buat apa, menda tu elok lagi..bla..bla..bla"

Dapat buat camni, lawo.
kredit : Here
Tu lah... tgk duk pikir lagi ni. Yg penting kena pikir cemana nak designkan board 3D aku beli tu. Bukak dari kotak pun belum lagi sebenarnya. Aiyark!. Kaler apa plak aku nak beli neh???

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign