Pages

25 October 2012

Edisi Aidiladha 1433

Ramai dah cuti ke ari ni?
Tp kat dept aku ni tak berapa plak cuti.
Adik2 unit aku pun seme tak cuti.
Good. Hihiw.
Yg cuti bos kiterang plak. 

Oke, takpe tu.
Harap2 KP bagi halfday ari ni.
Hihiw.

Woh. Smlm jammed bagai nak gile.
Klas abis awal. Dlm kul 8.30 gerak dari UM. Smpai umah kul 11.
Giler woh. Boleh smpai umah kampung dah tu. Skali lagi - giler woh.
Dgn tak kemas bag lagi apa seme. Heh!

Oh. Balik kg kali ni kena hati2. Kang kena tangkap gambau dgn kamera AES lak kang.
Ada satu lokasi yg mmg aku wajib lalu kalo nak balik rumah kg.
Lantak lah.
Yg nyata tukang men-drebar aku mmg jenis tak bawak keta laju2.
So, apadehal. Lain lah aku yg bawak.

Mmg penah kena pun speed trap kat kawasan 'hotspot' area nak ke rumah aku tu (smpai la ni tak bayau lagi. 5 tahun dah kot. Hahahau). Then, aku rasa situ la dia letak AES. Sbb kawasan tu area perumahan, tp jalan 2 lane and mmg luas. Selalu orang cam speeding kat situ.

So, selamat hari Aidiladha utk semua. Mana yang turut sama 'berkorban', moga dapat keberkatan dariNya atas perkongsian rezeki. 
Utk yg puasa hari ni - selamat berpuasa. Mmg besar ganjaran dia. Tp unluckily, atas 'MC' yg Allah bagi, aku tak dpt menikmati ganjaran hebat tu. Tak mengapa lah... nak buat cemana. Ada rezeki, ada lagi puasa2 sunat yg boleh dibuat nati :)

*tak amik cuti pun kali ni. Ahad tu pun mungkin balik pagi sbb nak g HomeDeco. Insyaallah.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign