Pages

11 October 2012

Edisi Rak Penuh

Kepeningan nak menyusun bekas2 ni semua.
How?
Ni masa baru pindah tu hari.
Elok dalam plastik.
Skang da buka, lagi parah nak susun.

Tak muat rupanya dalam rak tu.
Itu pun ada hati nak tambah lagi.

Tentu ada yg kata'takyah pening2, meh hantar kat saya'
Buleh ja.... nati ai bukak car-boot sale. Miahahaha.

*sayang oii...koleksi ni, setengahnya pun yg limited edition utk consultant yg naik level tu*

p/s : Bekas beras Mimi pun tak berantar lagi ni. Mimi, bila kita nak jumpa ne? Tentah awak pun dah due dah yer.. aduyai nyer pun aku ni. Bz sokmo hai.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign