Pages

2 April 2012

Photobook : Selamat Diterima


Dapat dah. Alhamdulillah. Takde masalah nak dptkan 'buku foto' ni. Start dari upload smpai la tiba ke tangan aku sebentar tadi. Kebetulan time GDEX tu smpai aku pun ada kat tpt parcel smpai tu. Hihiks.

Suka la. Kualiti agak oke berbanding previous photobook aku buat hari tu.
Aku saja terai sykt lain-lain.
Last minit je aku buat ni.
Mujur tak burnt gitu je kan.


So, pasni menanti satu lagi photobook.
Dah hantar. Tu pun dari sykt lain.
Ingat nati nak try Pixajoy plak. 
Ada deal dia kat MilkADeal tu.
Cuma lum klik 'buy' je lagi.

Tp takpe... lps aku balik bercuti la baru beli kut.
Kang...jd camni lagi. Last minitnye keja.

Apa pun bes!

Thanks Photobook Malaysia
Thanks Groupon.

**aku dah tak bleh upload gmbr dlm blog ni kalo direct dari PC sbb dah limit. So, kena guna author lain. Tp kalo dari URL still boleh. Hadoihainyer pun!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign