Pages

9 April 2012

Cuti Cuti Melaka Pula

Merujuk kepada entry Melaka Wonderland.
Sebenarnya aku klik 'buy' sesuka hati aku je tnpa mengajukan proposal kepada "yamtuan besau" terlebih dahulu.  Sbb rega murah. Kalo mahal harus kena tnya walo duit sendiri.

So, esuknya dlm keta nak gi keja baru teringat nak tnya

"Saya beli voucher lagi (dia dah tau aku refer pada Groupon/MilkAdeal/Mydeal bila aku sebut voucher). Mandi manda kat Melaka Wonderland"
Dia senyap. Alamak, marah ke ni? Haha.

"Murah je. RM36 utk 2 org. Kalo tak, rega utk weekend RM30 sorang"
"Oke la tu"
"Kita g bulan 6 nak?. Nak pergi balik ke tido sana?"
"Tido sana pun oke gak"

Haaaaa....... sengih.sengih.
Aku tak plan pun nak tido sana. Igt nak balik hari je. Skali "yamtuan besau" setuju plak nak overnite di Melaka. Hihi.Hihi.

Oke, harus la riki riki kat Agoda.
Tp date tak pasti lagi. Takut ada event plak bulan 6 tu nati.
Tkpe lah. Sblm gi Krabi kita order yaw. Lewat2 nati rega mahal.

Ada hotel yang menarik minat di situ.
Tih tih tih. Twehehehheeheeee (^-^)

#tak pernah lagi cuti cuti Cinta di Melaka. Tahun 2010 dulu kami pergi ramai-ramai. Yg pantai dia tak boleh blah bila memalam tu.
##harus la suka gi Melaka. Tpt kenangan dan tpt bercinta tu - 5 tahun jadi warga negeri Melaka :)
(wah..tetiba la plak suka Melaka, dulu time belaja kat sana, kuar kat exit hway Simpang Ampat tu da terbau bau UiTM Londu tu. Miahahahhaa)

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign