Pages

5 April 2012

Groupon Deal (Again) : Melaka Wonderland



Hoho. Hoho.
Tetiba je gatai nak klik 'buy'.
Kalo bawak anak oke la kan tpt2 camni. Ni tetiba haku yg dah kertu ni la pulak yg nak bergumbira kat situ. Tp oke per, lama dah tak pergi theme park (sukar sungguh nak ajak osmet aku tu) and lama gak dah tak gi libur2 kat Melaka kan.

Oke, sapa nak beli gak? Bleh klik kat - Groupon.

#saja nak reserve utk bln 6 sbb schedule masih kosong utk bln tu. Huhu
#Hadoi... penyakit btol Groupon nih. Tp suka jer. Salu nyer aku update memacam kat FB dia. Teeheee.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign