Pages

18 April 2012

Berita Kemalangan Rakan Seofis


Kemalangan Maut: Suami Lihat Isteri Digilis Lori

Kredit : Mynewshub

Lagi berita dan gambar :
http://ondscene.my/kemalangan/isteri-maut-digilis#more-21745

Dari Facebook PolisKL pun, Polis sedang cari kenderaan yang melanggar arwah.
Mohon sharekan link FB Polis KL ni ya - Hebahan Maklumat Kemalangan
Supaya Polis dpt cari kenderaan yang melanggar tu.

Update : Ada gak berita dalam Utusan Malaysia hari. Front page gmbr arwah Hana. Sebaknya..

Berita : Utusan
Dan di Kosmo
****
Sedih bila baca berita ni.
Bagaimana perasaan seorang suami yg lihat isteri digilis. Ya Allah..semoga Ridzwan tabah. Aku mmg rapat la dgn Wan ni. Dia masuk keja dulu, trus keja satu unit dgn aku. Tp dlm 2 thn ke 3 thn, kami tukar unit. 
Lebih sedih bila mengenangkan anak keduanya yang genap seminggu nak masuk umur setahun.
Ada citer kelahiran anak keduanya kat blog department derang - blog kewangan kraf

Semoga arwah ditempatkan di kalangan orang beriman. Dan Wan tabah menghadapi segala dugaan ini dengan 2 cahaya mata comel peninggalan arwah....

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign