Pages

6 April 2012

S2 : Camera Tips


Kalau gmbr atas tu tak kluar, klik je link ni :

Juga byk info dikaut dari blog ini :

*sedang ingin menjadikan Mys2 aku ni lebih dari sekadar phone. Kerana ada keadaan yg tak membolehkan aku mengusung MyCikNik.
 *ni seme gara2 tgk gmbr dari sueannajoe yg cantik dkt instagram. Tp dia guna Note kalo tak silap. Dan dia mmg la PG. Aku ni main belasah je amik gmbau. Huhu.


*saja nak muatnaik antara hasil instagram hari ini. Bes. Bes. Ailoike lah!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign