Pages

3 December 2014

Tipah Tertipu Tau!

Apa perasaan anda, setelah sekian lama, baru lah anda tahu yang kekasih [bekas] anda pernah menduakan anda, tanpa pengetahun anda. Tetiba rasa tipah tertipu pula. Itu pun tahu lepas stalk FB bini nya. Giler saiko pulak rasanya jadi stalker. Eh. Sekali sekala lewww....
Hahaha.

Tu hari la. Lama dah la.. saja la ai scroll2 FB
Pastu ter stalk wife salah sorang ex ai neh. 
Ha.. kau.. salah sorang ex katanya. Haha. Kan ai dah selalu cakap, ai dengan ex ni semua berpisah secara baik ja. Dan kami terus berkawan. Takde masalah. Semua pun jadi "friend" kat FB. 

Haha. Choiii... 
Untuk kes yang ai rasa tipah tertipu ni kan, ai tak buleh la gitau ex yang mana satu kan. Sebabnya, semua ex ai adalah pembaca blog ni. Ai tahu, mereka adalah pengikut tegar walau tak jadi follower secara rasmi. Kalau tak baca rasa tak sah eh? Itu diakui oleh salah sorang ex ai juga. Haha. 
Okay, lambai2 sket pada ex ex ai.







Yang ai rasa tipah tertipu sbb ai baca si wife ex ai tulis "telah berkahwin selama X tahun, dan bercinta XX tahun"
(tak buleh tulis angka tu, sbb nati secara tak langsung ter tahu pula ex yang mana. Haha)
Lepas tu aku cam oo..lama giler depa kawan eh. Pastu aku kira; kalau XX tahun makna depa berkawan dari tahun XX. Eh.. jap.. tahun XX tu aku rasa kiterang masih lagi couple, masih belum clash lagi.
Whattt....!!!
Heyy....!! Choi sangat perangai kan. *baling meja*



Hahaha. Takde lah.
Sumpah, ai takde rasa apa pun masa discover tu. Memasing dah ada life sendiri pun kan.
Cumanya ai macam tak sangka pula dia pasang kekasih gelap ketika kami masih berkasih sayang. Amboi amboi you. Patut lah masa kita clash tu u macam tak kesah pun. Patut la.. patut la..  eiii.. sampai hati you tau.. kalau lah si dia tahu masa tu u ada ai, mesti dia takkan kira tahun tu sebagai telah 'bercinta'. Haha. Ai takpe.. ai takde tipu tipu ni ... ai jujur dalam perhubungan. Ai taknak, ai cakap je taknak. Kahkahkah. Ai mmg selamba ja.

Tapi takpe lah.
Cinta monyet pun masa tu kan. Lepas SPM. Pastu bercinta bagai nak giler masa kat Diploma. Pastu ai yang salah kan. Tetiba ai jadi cam lagu "kekasihku di menara" bila sambung degree. Entah angin apa entah ai yang nak clash. Kan? (tapi rupanya you pun dah ada orang lain.. kira keputusan ai tetiba nak clash tu adalah yang terbaik lah kan. Kira ai tak bersalah sangat lah. Lalalala.... ).
Eh. Dengan rentetan ini, makanya, salah sorang ex ai boleh agak lah yang diri nya lah yang diperkatakan. 
Dah..dah.. u takyah telan ailiyo sangat.
Ai pun dah tak kesah. Tak perlu buat confession ke apa ye.
Ai saja je ni. Takde entry apa nak buat.
Hahahahahaha.

1 juta komen:

Hahaha..salah seorang yer sis..time saham tinggi kata org.lalalala..tp tuila, sy pon friend dgn ex kt fb, dh ada keluarga masing2 kan, apa ada hal..lalalalaa

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign