Pages

17 December 2014

Apa Ada Pada 14.12.14

Ha. Yang ni mmg date cantik.
Alhamdulillah, umur saya menginjak ke 35 tahun pada 14.12.14.

Yer, 35 tahun tapi aiols okay saja.
4 tahun lagi nak ke 40 uols.
Rileks lah!

Terima kasih pada yang meng-wish. Aiols saja tak buat reminder kat FB yang per-ingat-kan semua rakan kat FB tu. Takpe, tak perlu lah FB ingatkan uols. Biar ai sendiri yang ingatkan uols. Buleh gitu? Jadi, semua yang wish duk satu tempat je. Kemas gitu. Huhu. 

Okay, apa yg ada pada hari tersebut?
Pelbagai aktiviti juga.
Pergi jalan-jalan naik Hop on Hop off.
Pergi makan cheese naan.

Saya buat entry khas lah utk ini.
Jadi, ini teaser.
Hihiw.


Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign