Pages

22 December 2014

Dapat 2 Juta Pounds!

Kaya lah ai uols.
Kalau di convert to MYR lebih kurang 10juta ringgit.
Wow! OKB lah. Buleh beli rumah kat Perth lah nampaknya....

Bodoh bengap je dapat emel camni kan.
Dulu nampak sangat depa ni google translate.
Sekarang ada improvement sket lah.
Tapi, kot ya pun, jangan lah bagi sampai 2 juta pounds.
Kalau 2 ribu pound tu nampak lah sket 'logik' kan.
Kalau 2 juta pounds... aku tak tahu lah kalau ada "keldai" yang percaya.

Sesenang je.. kau sakit pastu nak bagi aku 2juta pounds. Kau sapa nak bagi kat aku. Sesenang biawak je kan nak bagi orang duit. Macam kan orang nak percaya. Ada peguam bagai konon. Bodoh giler kalau ada yang percaya.
Kalau betul, baik kau bagi kat IJN atau memana hospital.
Agak agak la kalau nak nipu pun.

Annoyed giler lah bila bukak2 emel pepagi dapat pulak emel bodoh cemni.
Mmg biasanya masuk dalam emel rasmi office pulak tu.

2 juta komen

believe it or not, ada gak orang yg percaya e-mel2 gini reen... huhuhuhuh...

kekda pinjam 1juta . nak bawak pergi maldives! HHEHEHHE

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign