Pages

2 July 2012

Edisi Unit Baru

Half day dah berlalu di unit baru.
So far oke saja. Nothing to worried about walo tpt baru ni lebih 'challenging'.
Ye lah. Dulu ko jaga 'aset tak alih dan alih' sahaja. Skang jaga 'aset negara' - yg berstatuskan penjawat awam kan.

Seawal jam 8pg dah report duty. Kat bos yg sama gak. Hihi. Tukar unit ja, bkn tukar bahagian.
Oh. Sblm tu, kami kat sini mmg salu je di transfer without 'naik pangkat'. Saja aku tulis sbb ada yg tetiba ucap tahniah ke aku. Wohooo.... don't jump into conclusion when u make an assumption. Ecewah. Terus cakap omputih aku.  Haha.
Kerap gak la ada pertukaran ni. Ke seluruh negara coz mmg kiterang ada branch ofis seluruh negara incl Sabah n Sarawak.

So, itu je lah dulu.
Byk menda nak kena belajar.
Kali ni adik2 unit aku seme pun pompuan.
And we're Powerpuff Girl.
Eh. Cop. Bukan. Sbb pafaf girl ada 3 orang ja.
Kami 5 org. Jadi, team sailormoon lah. Muahahaha.
Google

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign