Pages

12 July 2012

Lagi Lagi Novel

Semenjak berjinak2 beli novel online ni berapa byk dah aku beli. Lagi bahaya dari beli buku kat kedai buku tu. Seriyes. Brrrr... ngeri. Retu berapa dah aku borong. Seme novel Anis Ayuni. Tu pun tak berbaca lagi. Yang atas ni baru smpai last week. Beli sbb blog jual novel tu kasik diskaun. Bes. Jadi terus sambar 2 ketui. Haha. 
Pitam.
Beli je. Bacanya tidak. Jadi, kat umah baru sok, perlu satu almari utk novel. Berkunci ya. Haha. Sbb aku kedekut sayang novel2 nih.

Skang aku da reserved Sayangku Adnin Gadisku Wan Adnin. Novel Kak Su lah. Malas nak pegi beli kat kedai. Online sajork. Mesti bes. Da lama tak baca buku Kak Su. The best thing novel kak Su ni sbb watak dia cam kita kenal ja. Sbb dalam novel2 dia, watak tu lebih kurang. Ailoike.

Sapa da baca novel ni? Mesti bes kan? Giler tak sabar rasanya nak baca. Hihiks.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign