Pages

2 July 2012

Edisi Redeem Deal Photo Canvas : Lembap

Ni 1st time aku redeem deal yg giler lama nyer tak sesampai. Tak pehapatah.
Ini gmbr ya. Gmbr canvas 12x12.
Aku redeem 11 Jun 2012 [woh.. almost 1 month, tak sesiap].
Then cam biasa, aku biarkan ja.
Lps tu dlm 20 Jun aku emel tanya apa status aku nyer. Dia jawab. Katanya nak process dlm next monday batch. (dlm 25hb camtu)

Tp lps tu aku dpt call kata gmbr aku kena alter.
Sokay lah. Hari tu gak aku alter, edit2 segala aku emel ke dia.
21 Jun aku antar.
Dia pun dh tgk.
So, aku pun tggu je lah. Malas nak tnya.
Tapi.... aku diam rupanya derang tak buat apa2 pun.
Skang dah 2 Julai.

Utk info, aku tak redeem last minit yer. Dia start leh redeem 7 June and last redeem adalah on 7 Julai.
Aku redeem on 11 Jun.

Lps tu kalo tgk deal dia ni - milkadeal, ada 18 orang je kot yg amik.
Haiya. 18 orang pun lambat ka?
Aku suspect dia nak kumpul seme smpai 7hb tu lah.

Takpe. Aku kacau lagi tanya. 
Bila dah emel, baru kata nak sent out.

Yg aku redeem dri Weedoo, elok smpai lama dah. Padahal redeem sama ngan dia tu.
Then last Friday aku redeem photobook dr Pixajoy [Groupon]. Jgn yg tu smpai dulu sudah.
Mmg la aku tenyeh gak sykt tu kang.

Lembap giler.
Toksah ambik dah la. 
Dulu sykt dr Johor tu laju je. Hari ni redeem, tk smpai seminggu dah smpai.

*photo canvas nak sangkut kat dinding hall kt mansion ai nati. Awww... *eh... si polan polan yg berkenaan, toksah duk hingaq plak tanya kat laki aku nak buh gambaq pa ya kt dindin umah tu. Nak tau tanya sendighi kat aku. Aku tulih dlm ni hangpa pi tanya dia pasai? Kacau sungguh la. Baca pahtu buat tatau sudah la. Heh!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign