Pages

21 July 2012

Ramadhan 1 dan Modern Home

Salam Ramadhan Al-Mubarak.
Selesai satu hari. Alhamdulillah.
Bersiaran dr kg halaman.
Balik kg utk berbuka puasa ngan mak. Lagipun da lama tak balik kg. Sebulan lebih. Tak penah tak balik lebih sebulan tau. Mmg sejak duk di KL, harus balik every each month. Itu wajib. And myDH pun da sedia maklum.

Smlm [Jumaat], KL jammed teruk smpai malam kan.
Akibatnya.... hurm.. lebuh la terawih malam pertama.

Ceritanya aiols kan duk sesebuk nak ke Modern Home Fair kat MV sanun.
So, da memekak2, kena la pegi. Sbb mmg ada menda nak kena beli. If takde, setakat nak jalan2, mmg tak pegi la.
Sejurus jam 5 terus kuar dari ofis. Time tu pun seme yg lelain pun cam berebut2 nak balik. Cam cuti raya. 5 minit lps punch kad bunyik ofis da senyap sunyi.

Keluar ofis, da gelap. Cam da malam. Padahal baru je kul 5ptg. Nak hujan. Tp mujo time tu nak ke MV tak la jammed truk. Dlm kul 6 da smpai. Parking pun, Alhamdulillah, dipermudahkan.

Not so crazy offer la.
Biasa biasa saja. Tk byk pun. Yg bes ni Homedec kat KLCC tu or PWTC. Tu mmg bes dan byk syarikat yg masuk.
Tapi sbb mmg ada yg 'kena beli' maka beli lah. Ada 2 menda dpt di sini. Just paid deposit lah utk lock harga. Nanti dah nak bawak masuk seme menda tu baru lah call.
So, takat ni, utk KSU da ada 3 barang.
Hurm. Kontraktor KC n wiring pun lum buat final decision.
Apa nak jadi ne? Nak masuk rumah ke taknak ni?
Haih!

Kira lari awal jugak dari MV ni, skali sepanjang2 jalan, dari MV, masuk jalan Tun Razak seme tu pun jammed. Adoi... hampir 2 jam baru smpai rumah. Heh!

Begitu lah.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign