Pages

13 July 2012

KSU Reno : KC, Viva dan Yusry

Kah.. nak gelak pun ada.
Tau la aku ni pembeli tegar deal kan. Groupon apa seme tu.
Skali aku tgh dok sebuk2 nak reno reno, deco deco, kat Groupon pun ada deal Kitchen Cabinet.
Miahahaa. Kut ya pun......


Ada yg sapa nak? Takde orang pun beli lagi. Hihiw.
Kian Classic ni pun nama glamer jugak la dalam Built In KC nih.
Tp aku tak survey pun sini.
Kat Viva pun ada kedai Kian Classic ni.

Eh. Smlm aku ke Viva. Lps office.
Hunting for Hood n Hob.
Skali masuk kedai tu - takde orang pun - ada sorang je lelaki - bertopi.
Tak pasan la sgt sapa pun.
Skali myDH berbisik "Eh. Tu kan Yusry"

Aku tgk. Eh, ye la. Jantung berdegup kencang.
Boleh??
Hahahaha. Cam mengong!

MyDH kata p la amik gmbr ngan dia.
Aku taknak. Takut dia taknak ke apa.
Tapi, zaman 'terbuka' skrg ni, mana leh camtu kan. Taknak kang, kita update saja. Haha.

Apa dia buat tah kat kedai tu. Hunting for kitchen appliances gak kut.
Tp Lisa takde pula.
Hurm.

Eh. Yusry tu peminat ai masa sekolah dulu tau.
Peminat ai?? Eh. Ai yang minat dia la. Time2 KRU dulu kan. Sapa tak suka yak?

Dah. Dah. Berbalik pada hal KC.
Esuk nak gi KSU - da buat appoinment ngan org KC. Dtg ukur kat KSU. Then nak lepak2 situ jap. Lps tu sambung hunting lagi. Byk lagi nak kena hunting nih. Penat. Tapi bes!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign