Pages

19 July 2012

Edisi Tiada Kesempatan

Adoi.
Nak BW, nak tinggalkan jejak kat blog kesayangan, tp takde kesempatan.
Nak reply komen, pun takde kesempatan.

Sebenarnya, seme pun entry utk mggu ni adalah auto publish.
Bkn mggu ni, mostly entry dlm blog ni bermula awal bln tu ari mmg auto publish.

Adoi.
Byk tul perkara nak di handle yer.
Pasal keja, pasal bukan keja.
Pasal esuk ni nak cuti ke tak ni. Eh??

Mmg nak sesgt singgah umah uols.
Tgk kat dashboard tu, seme pun entry bes2. Tp takde kesempatan nak baca.
Maaf yer, kalo kawan2 dtg sini, tp kunjungan belum berbalas.
Tkpe, nati sy cuba juga lah maraton umah kengkawan seme.

Hari ni settle satu perkara.
Alhamdulillah. Hujan pagi tadi, mmg hujan rahmat.
Byk memori manis.
19 Julai 2012
Istana Budaya
Semoga perkara2 lain juga dipermudahkan sebegini.
Insyaallah. :)


Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign