Pages

13 July 2012

Edisi Glass McD

Uols sure da kumpul dah ni kan??
Glass McDonald.

Aiols perasan last week. Masa beli time nak gi KT tu. Kat The Mall lah *betapa ramainya time tu. Dah la time tu dia nak tutup dah. Tengok eh, ada glass lah. Tp kaler putih. Me dun like. Napak cam gelas biasa. So, tggu yg kaler2 lak.
Ekceli tatau pun ada edisi glass ni kuar. Takde plak iklannya kan.
Tau pun time beli McD tu lah.

So, mggu ni dah ada kaler pepel. Harus la terjah beli. My feveret karer.. Haha.
Tp bkn aiols yg gi terjah. Adik2 unit ai rajin nak kuar time lunch Jumaat ni. Kirim ja lah.
Aiols cam biasa la. Amik set ayam.
Mahai aih. Semata2 nak gelas ni kena terpaksa amik sundae skali. Tak sker sundae. Manisss.. kasik kat adik2 unit lama ai ja. Ai sker sundae passion fruit tu ja dulu. Lelain tak. Manis.

Cam tahun tahun lps, beli ja.. tapi sayang nak guna. Haha.
Nati kat KSU, susun cantik2 dlm lemari ya. For Display Only. Agagaga.

Oh. Mendalah ni kuar every Friday ya. Mggu lps da sudah kaler  kelabu, mggu ini purple. Nak tggu kaler merah. Biru pun cantik. Hijau pun oke. Eh??
Smpai la 10 Ogos nati.
Sila tgk kat web dia ni.
http://www.mcdonalds.com.my/highlights/glass.asp


Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign