Pages

7 September 2010

~Tag - Award~

Dapat award 'kaki blog' ni dari Cikgu Irtiyah. Terima Kasih Cikgu...

 Spti biasa kalo ada award sure ada soklan2 yg perlu dijawab.

Soalan 1- Apakah yang bermain difikiran anda sekarang?
Betul ke raya ari Khamis. Hihi. Aku lak yg susah ati. Hik hik hik

Soalan 2 - Apakah nama samaran anda?
Pergh..seb bek tnya nama samaran. Kalo tak lagi sng la org google nama aku trus masuk blog ni. Hehe. Baik..nama samaran saya ialah R to double E to N. Nak panggil puanstoberi pun takpe. Ai loike je.

Soalan 3 - Siapakah 3 orang yang paling kamu sayang?
3 org ke? Harus mak, arwah ayah n my dear.. love them so much..!!

Soalan 4 - Panggilan untuk si dia?
Siapakah dia?? huhu..aku pang jugak kang.. ok..ai panggil si dia adalah abang or awak awak. Buleh???

Soalan 5 - Hadiah yang anda impikan daripada seseorang yang istimewa?
Sesuatu yg saya idam2 kan pastu tetiba org istimewa tu bagi je tanpa mengetahui yg saya mmg idamkan menda tu. Eh, amenda tah aku tulis ni. Kira ok la kan.

Soalan 6 - Blog mana yang anda selalu lawat?
Bykkk....mcm cikgu Irtiyah gak. Ada blog yg sy jd SR je n ada yg mmg saya follow.

Soalan 7 - Tag 15 orang blogger
Puh..puh..ini byk giler ni.
So, saya tag 15 follower baru saya (ini yg dkt profile dia sertakan link blog, so that sy buleh link. Ada gak follower yg tak include link blog. So, sy tak dpt masukkan. Apa pun..saya hargai suma yg jadi follower blog saya ni. Mekasih..mekasih..)
7 - Cikserai
10 - Masjuju
13 - Mrsecam
15 - Manzryn


Dan ini lah award nya..... sila amik dan tepek di blog anda juga yaa...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign