Pages

30 September 2010

~Pasal BE Yang Berkunjung Lagi~

Got another BE.
Ada 2 BE baru last week dan this week satu lagi melekat.
Syukran Jazilan.

Entry ni bukan nak menunjukkan. Jauh skali nak gi tau earning aku dah pat ploh juta.
Kalo nak tau earning aku tak smpai puluh2 inggit pun.
Tp rezeki BE aku mmg mencurah2 sejak aku join contest DiGi dan anjurkan contest Sedondon Raya tu.

Dan aku nak ucapkan terima kasih banyak2 kepada peserta contest dan yg juga sudi jengok blog puanstoberi yg tak seberapa nih (mungkin nak tgk gmbr peserta2 kut kan).
Sbb kunjungan tersebut la BE sudi berkunjung. Terima Kasih. Terima Kasih. Terima Kasih.

Aku pasan BE Alliance Bank tu smlm. Tp kejap ada kejap takde. Aku ingat campaign. Tp takde pun dlm campaign name tu. Tk kesah la sbb tak sgka nak ada BE baru lagik. Rupanya hari ni tgk iklan tu adalah BE. Tu yg suka tu. Takat ni ada 4 BE yg masih aktip. Nokia E5 paling lama. Digi Iphone dtg skali dgn DiGi Contest. Then sampai Alliance Bank. Alhamdulillah. Walo tak byk earning, tp ada peningkatan.

Pada yg masih menanti2 BE tu..sabar eh.. bebuat tak pasan je. Kang smpai la dia tu. Nati bila da dapat, byk la dia masuk. Takat ni bila dpt BE, campaign da takde. Mmg camtu eh. Ada BE tapi takde campaign. Ke patut boleh je ada dua2. Tp aku tak kesah la..ada, syukur..takde pun takpe.

Terpikir sesuatu pula, kata org 'kalo nak bagi sesuatu pada org, berilah menda paling kita sayang, nanti rezeki kita pula yg mencurah datang'. Apa kaitannya?..biar lah aku je yg membuat andaian dan dapat mengandaikan yg kata2 tu benar :))

Yg penting kena rajin berblog walking juga agar kawan2 lain membalas kunjungan kita :))

Again..terima kasih kawan-kawan. Kita nantikan pula keputusan contest Sedondon PnStoberi tu yer. Love u all.
Banking Made Personal by Alliance Bank

6 juta komen

congrats dpt BE :) rezeki tu :)

Mama Zharfan :
A'ah la..rezeki. Bila kita nak bagi rezeki kat org, pasti ada rezeki kita kan?
Baru2 ni je bergiat aktip mama zharfan. Dedulu tak kesah kan pun natang BE tu. Haha.

bestnya dpt BE... bila lah turn saya...

ChentaHati :
Takpe..teruskan menulis..nati ada la dia dtg jengah :))

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign