Pages

16 September 2010

~Pasal Mana Status Glitterati Aku?~

Waa....nanges. nanges. Mana status glitterati aku?
Aku sedar masa aku nak log in Innit kejap ni tadi.
Dia kata error log in. Aku try masuk lagi p.word. Rasa betul dah. Pun tak buleh.
Lps tu katanya "awak mungkin bukan ahli glitterati" (aku BM kan dia).
Laju2 aku view blog aku.
Wahh..sungguh la. Bunga2 kat bawah tu da takde. Has Gone..!!
Itu makna aku nyer status glitterati tu da has gone.
Waaa...nanges..nanges. 

Aku trus masuk kat web NN. Btul la. Aku nyer membership status da jadi ordinary. Huwa..nanges..nangess...
Baru je BE masuk, dia buat hal plak..

Aku rasa aku tau apa punca dia.
Aku da delete dah pun entry tu. Hah! Aku tatau ikut mana dia masuk sbb masa copy paste tu tak napak pun (mebi kalo guna html ada tu). Masa view ada. Kadang smpai 4 sekali gus. Kuang hajo...patut la derang detect aku ada tepek iklan lain. Iklan yg masuk adalah iklan MAS n iklan UITM. Aku igt tak memberi effect apa2.
Nanges nanges.....

Puncanya adalah dari artikel yg aku copy paste dr paper. Huwaaa...sket je aku copy, smpai 4 iklan yg masuk. Waaa..nanges. Aku da buang dah artikel tu. Harap2 dpt la jadi balik glitterati. Bahaya oih kalo takde status ni sbb mmg tak jalan la iklan ko. Lps tu takleh tepek entry kat innit. Huwaa.... nanges..nanges..

Utk korang, bebaik la yer copy paste artikel dr paper online sbb mungkin korang terbawa skali iklan dia. Yg kita pun tak dibayar satu sen. Bakpe kita nak tepek. 

Ha..ini la bahana dia bila aku da mula ketagih kan iklan. Kalo dulu tak rasa apa pun glit ke tak glit.

Nuffnang..tulung la kembalikan status itu kepada ku. Pleaseee...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign