Pages

13 September 2010

~Salam Aidilfitri 1431~

سلامت هاري راي عيدالفطري
موڬ هاري راي تاهون اين ممباوا كچريءن برڬندا بوات كيت دان موڬ كيت سنتياس برادا د باوه رحمة الله
أمين
-special design by Ros-
 Dan ini pula dari kami satu unit utk silent reader saya di opis. Haha. Ai know yu haa...

13 juta komen

Assalammualaikum,
Saje singgah dari rumah Mama Aizara..
Salam Lebaran, selamat sampai ke destinasi yang dituju...

selamat ari raya!!!!maaf yer

kak camne nak dapatkan tulisan jawi tu yer..teringin nak nama dalam jawi

Safinaz Harum :
da gi umah awak tadi..thanks eh sudi singgah.

Mizz Sue :
Iyer..selamat ari raya la kita. huhu

Mizz Sue :
Owh, tulisan jawi tu akak ada save kat lappy web dia. Tp cuba masuk web ini -
http://www.ejawi.net/v3/index.php?e=converter

Kalo nak tempek kat blog, just copy je tulisan jawi tu then tepek kat blog. Hi hi.

salam..
cantik design tuh..
slmt menyambut aidilfitri & salam ukhuwah..

MAMA AIZARA :
Salam Aidilfitri gak. Hehe. Thanks le puji design tu, hantam saja la labu tema dia tu. hik hik.
Dan tenkiu gak sudi jenguk umah kita. :))

Kunjungan balas... Terima kasih sebab follow Blog Chilabaey's Spot.... Alhamdulillah kita dah nak raya dah, so saya ucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri pada awak... Selamat berblogging yer.... :)

Safinaz Hanum :
Waalaikumsalam. Thanks eh sudi singgah sini (eh..rasa da reply komen ni awal2, napa tkde plak yer).

CB Spot:
Selamat Ari Raya juga utk CB Spot. Hihi..Ate, balik Ipoh ke deme' ?? hik hik

selamat hari raya ye..berkunjunglah di blog saya sambil ber.
komen dengan ketupat dan rendang.
http://nizamullah.blogspot.com

Salam. Selamat Hari Raya, Maaf Zahir Batin, Sila ke blog saya ambil award =)

NIzam Omar :
Nati ari raya saya ber komen smbil ber ketupat ngan rendang yer.

Irtiyah :
Selamat Ari Raya juga..da amik pun award tu..thanks eh.. :))

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign