Pages

28 September 2010

~Pasal Majlis Hari Raya KPKK~

Sapa yg se KPKK, ada yg datang tak petang ni utk majlis hari raya?
KPKK punya tp buat di opis kiterang.
Jadinya kami pun hari ni suma melaram dgn baju raya. Maklum la..ptg smlm pun da ada announcement kata yg perempuan pakai baju raya dan lelaki baju melayu.
Apa lagi..td pepagi suma duk tgk baju raya kawan tu, kawan ni, tgk kasut raya la apa la.
Hai..pompuan pompuan.
Nati ai upload gambar yer.
Sapa ada masa tu meh la singgah.
Mula kul 3 ptg smpai abis makanan la. Huhu.

4 juta komen

aduhhh kak reen
tahun ni saya xd sempat pun nak g open house ;(

Bestnye kak reen ad majlis hari raya
:)

saya..saya... saya kena tugas skali tau.. tugas protokol... jumpa disana ek...

Ainilazwa :
Ini kementerian punya. AriSabtu nati opis punya plak. Hai..meriah tul ari raya..makan je kan.
Meh la dtg opis kak reen :))

Diarihatiku :
Haa....hehe..seb bek sy tak bertugas protokol reni. Kalo tak, mmg kena je bertugas. Ok, nati sy carik eh atau carik2 je saya. Sng nak kenal sbb reni pakai baju biru turqoise plain. Leh amik gmbr sesama :))

wehhh.. rindu kat kpkk !!

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign