Pages

24 September 2010

~DiGi iPhone 4 Me~

4 biji epal beserta seekor kambing akan muncul pada 24.09.2010. Apakah maksudnya? Jgn lupa ada DiGi juga disitu and...it's yellow.. i will followww youuu.... DiGi nak bagi epal free?? atau kambing free?? Kalo kambing free bes jugak sbb leh buat korban di hari raya haji nati.


Eh. Dulu Yellow Man ni yang jadi maskot DiGi..skang sudah tukar ke kambing eh?? Hi hi..jgn marah eh Digi. Love you lah Yellow Man yang cute giler....

Next... seekor kambing yang kekenyangan akibat makan 4 biji epal itu. What? Kambing makan epal? Biar betul....

Dan hari ini (24.09.2010) kambing kenyang makan epal  yg comel neh bagitau sapa join contest ni boleh menang iPhone4.  Don't be late katanya..everyone will be 'kambing'.. errk...i don't want to be a kambingg...mbeekk.. don wan..don wan..

But I want this...The Future Is In Details.

Kenapa I want this an iPhone 4 from DiGi ??  sebab saya tak penah berangan nak memiliki iPhone. Jadi skang boleh tak saya mula berangan utk memiliki, mengguna dan meng explore telefon berteknologi tinggi ni. Sgt bes ni iPhone 4 ni. Mula saya tak penah nak amik tahu pasal iPhone 4 ni, tp bila tgk kat google..saya rasa cam "wahh...sgt bes...nak la jugak pakai..i want i want i want..." Dan kebetulan saya dpt BE pasal iPhone neh. Lagi la teruja. Memang berseri la blog saya beberapa hari ni dgn kaler kuning. Boleh klik terus iklan tu yer kalo nak tahu detail pasal iPhone neh. So, I want..I want..  Pendek kata (pendek je kata..panjang tak kata okeh).......




6 juta komen

aku suka budak Digi tu dah ada 2 lah..hehehe

Tn Punya :
Aku pun suka budak Digi tu. Comel je gayanya.. hoho
By d way, mekasih la tuan punya, engko sudi menjenguk kebun stoberi aku neh.

nice entry to win . goodluck :)

Wannur :

tenkiu..tenkiu..so, gud luck 2 u 2 :))

good luck Ida,
nak join gak tapi tak pandai la nak karang ayat2 power camtu...

ImanMom :

Tenkiu kak.. ala join je kak. 1st part tutup Isnin ni..smpat lagi. tk pyh ayat power2..belasah je. Sy retu pun tak plan nak join. Spontan je buat entry tu. Huhu.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign