Pages

14 September 2010

~Pasal Percutian Pertama 2011~

Celyn Resort
Kinabalu Pine Resort
Strawberry Garden Hotel

Planning after raya ni adalah untuk mem booking tempat penginapan di Kundasang. Percutian ni awal thn dpn. Tp dlm bln 10 ni buleh la nak booking dah kan.

So, kat atas ni antara resort2 pilihan. Da riki2 dah. Pilihan mcm  nak book kat Kinabalu Pine Resort tu. Baca dari blog org pun kata Pine Resort tu mcm bes. (dan dari pencarian resort ni la kenal cikpuan lynn hamzah kita..hehe..Hai Lynn..). Korang tau tak kat mana lagi tpt yg bes?

Strawberry Garden Hotel tu pun bes gak sbb nama dia stoberi. Kan puanstoberi ni peminat tegar stoberi. Kalo buleh nak duk kat tpt nama stoberi gak. Huhuuu..

Bes nya la hai..tak sabar nak pegi. Nati nak call kawan yg ada kat cwgn Sabah. Mintak dia carikkan keta sewa. Dan nati nak buat schedule percutian ni. 

Oh. Ini adalah hanimun bagi tahun 2011. Eh. Baru pasan. Tahun 2010 tkde hanimun yer. Suma pergi ber famili dan ber kawan2. Masih sempat lagi ni kalo nak cari tpt utk hanimun tahun ni. Ummm..... meh kita riki riki lagi mana tpt bes. Genting Highland? Bukit Tinggi? Cameron Highland? PD? (err..namo..nati ada buaya geget kaki) atau pun Mimaland?? Kui kui kui...

2 juta komen

Safinaz :
Hik hik.. Insyaallah.. mmg bess.. tak sabar wokk...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign