Pages

30 September 2014

Keluarga Iskandar 2


Sekarang dah ada Keluarga Iskandar 2.
Uols tgk?
Aiols tengok.
Dan suka tengok.
Kadang yg ulang pun tengok juga.
Hihi.

Best sbb dia buat style cam amik video je kan.
Yg last week episod pertama utk season 2 nih.
Mak and abg Long pindah rumah. Pakwe si Acu yg ringan tulang tolong itu ini smpai abg Teh derang annoyed. Rajin nau. Yang kelakar si Kak Ngah ingat dia pregnant, rupanya tak. Buat UPT - dapat satu line - dia kata pregnant. Hahahahaha. Bengong je. Lps tu 8 bln malu taknak pergi rumah mak dia.

Pastu aku suka sbb adik beradik dia sama cam aku.
3 lelaki, 2 perempuan. Eh. Tapi rasanya ada lagi sorang adik beradik derang ni kat luar negara.

Sekarang dah episod 2.
Dia setiap hari Isnin - 10.30pm - Maya HD (Prima pun ada kot.. entah, tak tahu).

Semalam punya lawak.
Hahaha.
Semua terkejut Alan dah cerai.
Mak dia lagi la.. cerai! cerai! cerai!
Yang si Alan buleh buat selamba je.

Tak sabar tggu next week punya.

2 juta komen

Eyza pun layan gak citer ni.. best.. habis semua bkk rahsia semalam.. tapi, mak dia tak dengar pun.. dok sibuk pasal Alan cerai..hihihi..pasni dah xde la watak anak tiri alan yang nakal tu.. Jojo kan nama dia? lupa plak..

harus tengok lepas nih.... peminat jugak.... hehehe..

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign