Pages

5 September 2014

Al Fatihah : Dr Ilias Zaidi

Kredit : Sinar Harian

Beliau adalah lecturer masa buat Diploma Pentadbiran Awam kat UiTM Melaka (tahun 1998 - 2000).
Tahu berita ni lps kengkawan share2 kat FB.

Banyak juga kenangan bersama arwah ni.
Sbb dia suka ngusik Juwita, kawan aku tu. Dia suka budak putih2 nih. Huhu.
Orang yg pernah belajar ngan dia tahu lah dia cemna.. tp bagi aku, takde la rasa annoying pun. Funny je.
Kami (aku n Ita) selalu gak jumpa dia secara personal. Dia ada bagi nasihat2. Dulu dia tahu aku punya cita cita nak jadi lecturer (yg entah bila nak tercapai agaknya. Dah pemalas..ada hati nak jadi lecturer bagai. Pfttt...)
Pastu dia pun tak kedekut markah, which..kiterang score paper dia. Kalau tak silap, paper dia - isu semasa. Kalau tak silap la..sbb aku buat assignment berkaitan reformasi masa tu. Dapat markah tinggi chuolss... hikhikhik. 

Al-Fatihah untuk arwah...

2 juta komen

Al fatihah utk arwaj..
Semoga tenang di sana

al-fatihah moga rohnya dicucuri rahmat ...

cantik header baru .. comel kartun tu...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign