Pages

19 September 2014

Pindaan Cuti Deepavali dan Cuti Am Tahun 2015

Uols tahu cuti Deepavali next month ada lah pada 22hb Oktober? (smlm ada kuar kat FB Metro dah).
Bukan 23 Oktober as stated dalam kalendar kita. Dipinda dari 23hb to 22hb.
Maknanya bukan cuti terkapit lah. Hihi. Uols mmg suka kan cuti kapit kapit ni. Hihi.

Telah diwar warkan melalui warta kerajaan last year lagi dah sebenarnya.
Bersama dengan Warta Kerajaan tentang cuti Nuzul Al Quran utk KL, dan cuti Wilayah tahun 2014 tu.


Utk info lanjut, tgk sini - Warta Kerajaan dari website http://www.kabinet.gov.my/

Seterusnya, kabinet pun dah keluarkan cuti am tahun 2015. Sebelum ni aku dah buat entry pasal cuti kan. Tp bukan dari sumber rasmi lah kan. Yg ni rasmi lah kiranya (tertakluk kepada pindaan juga).

Buleh tgk kat sini secara lanjut utk negeri punya jugak.

Amboii... kemain suka kau puanstoberi kan cerita pasal cuti.
Haha.
Yang Deepavali tu aku alert sbb aku cuti masa tu.
Dari Isnin smpai Khamis lah cuti. Walau pinda hari apa pun, tetap lah ai cuti 3 hari.
Hari Jumaat baru masuk ofis.
Berdebar uols nak cuti..
Hah! Menyampahhhhh.......

1 juta komen:

Hahaha..ai pun suka sgt cuti..
Even x p holiday..hahaha..

Btw..laksa kedah tu banyak tmpat ada..danau kota tu dh mcm jauh je ngan ida..gombak pun ada rasanya sbb banyak francais dia..

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign