Pages

17 September 2014

WW : What Country Am I Going To Next?

Sebagaimana pernah di post kat IG.
Sedih oke jadi orang childless cam aku ni.

Orang sebok menambah baby.
While us...
What country am I going to next?
Sebok pula nak pikir kemana nak pergi selepas selepas ini kan.
Hurm.
Apa nak buat. Ini je lah yg dapat dibuat tatkala orang lain bergembira dengan berita mengandung, bersalin dan menjaga anak.....
Doa ku, moga Allah terus beri ketabahan dengan ujian yg diberikanNya ini :)

p/s : Tengah berangan utk ke sini. Berangan je lah tapi.. moga jadi kenyataan.  Tengok lah ni.. Ya Allah hai.. meleleh ailiyo.. oke. Mari saving lepas balik Oz nanti.

kredit : Here


p/s/s : Saya rasa tak perlu drop komen suruh sabar..sabar ya.. unless u're TTC'ian more than me (6 years above). Thank you for co-operation





Edit : luahan kami seakan sama hari ni.. so, kalau nak baca luahan saya version panjang, klik sini ya - sini sini sini. Hihi (maaf, mungkin mengguris hati sesetengah pihak, tapi, untuk memahami bagaimana perasaan tu, orang tu memang perlu berada dalam 'kasut' yang sama, bukan hanya memerhati dari jauh)

8 juta komen

KekDa...Oz means Australia ke? Wow.....

Yani tahun ni takde cuti2 malaysia ke mana-mana. Kewangan agak sempit sebab banyak spend pada supplemen, huhuhu. Takpe kak.....enjoy your holiday nanti!

Maldives Maldives Maldives! *pegang sepanduk

Waaaa OZ! Best! Rezeki reen Allah nk bg luaskn pemandangan :-)

Nak oz jugak! Nak jugak! Hihi

wow bestnye....nasib kita sama....
sesetengah org menghitung hari utk bersalin... kita menghitung hari utk makan2 angin kan.....ehehehe...

sama la soalan kita. Tapi kitaorg dah ada senarai tmpt nak pegi..hihi. Tahun ni dah gi salah satu tmpt kat Oz. Jika ada rezeki dpt la pergi..selamat bercuti. Tenangkan minda..

hohoho bestnya cuti² luar negara, naik kapal terbang ... jln² negara org yg x kt kenal .. seronoknya ....

pedulikkan apa org kata .. yg penting allah dgr kt mengadu .. mohon petunjuk padanya, adakalanya kt melihat kt sihat .. tp kt x tahu gangguan8 halus yg ada di sekeliling kt.

Hi kak ida..remember me?? Heehee
Sy bz dgn jk1m..jln2..tp dekat2 je..
Ni nk bz balik dgn jk1m yg nk start bln 1 nih hehee
Kite perlukn aktiviti2 ni dr dok kenang xde anak sokmo..
Life is beautiful n xde anak bkn tanda berakhir nye dunia..
Hohohoooo

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign