Pages

10 September 2014

WW : Makanan Yang Sedap

Aiskrim Magnum.
MyDH belikan. Mujo dia beli yang ni.
Tapi, nak try yg kuning tu. Karamel eh tu?
Sedap beno nampaknya kat iklan tv tu. Krakk.. bunyi nya

Bubur nasi.
Tatau sejak bila buleh telan bubur.
Dulu sgt tak suka dan sgt tak boleh telan.
Sejak dari operation tu hari rasanya.
Dan rasa akak ipar aku buat sedap.
Atau mungkin juga faktor umur yg makin nak melepasi Zohor.
Haha.
Ni beli kat kafe ofis. RM4. Sedap!

Kedai makan feveret.
Rest Ton Phai Kg Baru.
Kat sini servis cepat, order je berdesup smpai.
Tak kira kau order sket ke, byk ke.
Tu ari kami pergi sefamili ngan abg kakak mak semua.
Order pun bagai2.
Tanjat abang aku sbb desup smpai atas meja kejap je.
Tak sempat abiskan kopok pun.
Recommended. Bukan area pintu gerbang.
Tapi, masuk dari Petronas Kg Baru yg dkt kedai arab tu.
Jumpa la kedai ni.
Oh. Dekat dgn Skumvit Kg Baru.


Heh!
Tak jadi wordless jugak. Wordmore lagi. Haha.

Eh. Uols yg follow IG puanstoberi sure nyampah kan sbb gmbr ni macam ulang tayang.
Yang berbeza cuma caption. Huhu.
Aiols dah takde bahan nak buat entry lah.

3 juta komen

alaa saya suka je..biar la ulang tayang pun hehe
kedai kt kg baru tu nak try ar nnt :)

magnum gold tu memang superbbbb tahap kesedapannyee.... sila la try... heheheh :-)

x kisah gambar ulang tayang kat ig xde tulis sgt pun psl apa melainkan ada org tanya .. kat blog akak cerita sendiri.. lgpun org google boleh tau hihihihi

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign