Pages

10 September 2014

Wordless : Photobook


Lama kot dah tak ber photobook.
Satu sebab malas nak design.
Satu - manade gi jalan mana dah. Sedih kan. Rupanya last year takde ke mana. This year pun. Eh. Ye ke. Cam tipu je..cam tipu je..









Setelah sekian lama, maka merajinkan diri gak la buat satu photobook. Beli - redeem - design terus. If not, mmg burnt nanti. Biasalah, beli saja dari Groupon (Pixajoy punya).
Malas sangat nak design. Mmg ku design biasa biasa je.
Ingat nak guna template dia je. Ku godek2, tak mahu pulak di donlod. Entah. Salah donlod kut.

Jadi lah tu. Asal ada gambar kenangan cruise nih.

Eh. Kata wordless. Dah jadi wordmore jugak. Haha.

p/s : Beli dua terus photobook nih. Satu lagi utk cuti2 next month. Ngeee..ngeee..ngeee... 

6 juta komen

su beli yg pixajoy..tak berjaya buat2 lg

wahh..syioknyer..sama lar kite kak alin pun br nak update WW pasal photobook hihi..akak beli brp harga utk 2 photobook ni?

Hehhe..kalu ikutkan rajin dah tu.rin blm cekal lg nk beli sbb dh tahu tahap kemalasan dia camne..hahaha

Mane dpt ikon cute tuuuuu kekda?? No no no katenyeee hihi

alin beli kt groupon photobook..maheii..hardcover rm65 ada delivery charge lagii..huhuu..pastu cover tak cantekk..tepek gambo bodo2 jerk..huhu

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign