Pages

8 December 2012

Edisi ML Mega : Tersingkir Jugak. Bagus!

Buat lagi lawak entah hapa hapa.
Sudahnya tersingkir jugak.
Bagus.
Aku mmg sedari Raja Lawak tak berkenan kumpulan ni.
Mmg tah hapa hapa.
Tp cemna smpai ke ML Mega plak derang nih.
Haih.
Dari mggu pertama lagi Awie dah tegur jgn buat lawak double meaning.
Buat jugak (mggu kedua takde kot). Lps tu mendapat la.
Tp smlm (ML Mega minggu 4), Astro censored kan.
Tp dpt tau la.
Sbb memula tu sorang tu kata (tah sapa nama yg kurus kecik tu) "aku tak boleh masuk lah ngan korang ni"
Then yg gemuk sket tu pi buat cam ludah air liur and letak kat pala budak tu.

Kawan tu tanya la "hang buat apa ni"
Dia kata "ni la petua orang tua kalo tak buleh masuk"
Lps tu kena censored panjang smpai la abis. AC pun masuk.


Apa la lawak camtu. Oke, ko buleh kata - org yg tafsirkan lucah - maka lucah lah ia.
Tp apa keperluan pulak ko nak buat cam ludah2 - letak air liur atas 'kepala' - then kata nak bagi senang 'masuk'.
Buat la lawak global sket. Tk semestinya ada unsur lucah dalam lawak.
Yg lelain tu takde pun unsur lucah. Sket tu oke lah. Tp kalo tetiap mggu. Tu habit namanya. Kalo aku pun, aku pikir engkorang ni asik pikir menda lucah n sx saja kerjanya. Takut haku ngan orang camni.

Bagus pun keluar, takyah susah2 Astro nak delayed kan n terpaksa censored utk korang.
Konon cam dia kata dia bertahan smpai mggu ke4. Mmg la bertahan sbb 3 mggu takde penyingkiran. Kalo tidak, mggu kedua pun engkau dah takde dah. Melucah je kerjanya. Lps ni ko letak nama kumpulan Lu-Cah je lah.

Heeee....

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign