Pages

6 December 2012

Keep Calm

Serius...
rasa minggu ini terlalu panjang.
Mana taknya.. mana aku ada cuti. Weekend tu ari pun kat Marriot then berulang ke UM.
Lambat sungguh nak tggu weekend.
Tu pun minggu ni ada course HR jugak di Perak.
But yg tu bg adik2 aku je lah pegi. Tak larat dah.
Course aku utk thn ni dkt nak 20 hari dah.
Lps tu, next week pun mujo jugak.
Kalo tak, kena bertugas utk protokol kat Plaza Angsana Johor.
Ada promosi kraf kat sana.
Awal2 dah gitau yg aku ada assignment utk disiapkan.
(padahal.. itu date anniversary n befday ai lah. Hihi).

Jadi kesimpulannnya... cepat la weekend...

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign