Pages

6 December 2012

Cash Out Earning

Tgk Zana buat entry pasal BE dia.
Hihi. Aku mmg tak selalu la bukak Nuffnang tu. Malas. Bukan byk pun earning kan.
So, retu ada tgk.
Sbb igt nak cash out.
Tgk2 tgh ada BE.
Biar dulu lah. Dah habis sok baru nak cash out.
Ingat kut sempat la bawak g shopping kat Langkawi sok.
Tapi, katakan kalo ujung bulan 12 baru cash out, ujung bln 2 baru dpt kot. Lambat.

Alahai. Cam byk je bunyinya nak bawak smpai ke Langkawi.
Kuikuikui.

Oke, kali ni aku telus lah yer.
Takde de nak tutup2.


Takde byk mana pun.
Tu pun hasil lebih setahun kot. Last year bulan 11 aku cash out.
Setahun baru dpt byk tu. Muahahahah. Napak nau tak byk iklan masuk. Muahahaha.(tp aku salu dpt iklan kaler merah putih - cam colgate/hotlink - mungkin sbb layout blog ni tema camtu. Hihi)
Tapi tak kesah pun. Bukan tu tujuan utama aku berblog 

Ada pun takpe..takde pun takpe.
Ada tu - rezeki - Alhamdulilah. Takde tu - belum lagi lah. Allah bagi rezeki tang lain. Insyaallah.

Ye lah. Bukan ramai pun orang masuk sbb aku pun tak rajin nak BW bagai. Dan takde nak promote kat memana network. FB ke apa ke. Segan woh. Bukan ada apa pun kat blog aku ni. Merepek merapu je lebih.
Nak BW plak pun limited sgt skang ni. Tambah2 lagi time bz nih.

Tapi still, saya ucapkan terima kasih banyak2 pada kawan2 yg setia berkunjung ke sini. Ada la 2,3 orang yg saya mmg dah aim utk bagi sesuatu sbg penghargaan.

Tp bz nau skang ni. Tggu yer, dah study week ke nati boleh la bagi.
Atau pun bila dah dpt cek ni kan.
Sedikit penghargaan utk mereka2 yg tak pernah jemu turunkan komen (walaupun lately ni aku lambat nak reply seme komen) 
Dan tak lupa kepada semua silent reader saya kat office ni. Ai know what u did last summer. Miahaha. Thanks kerana naikkan jumlah UV saya di blog ini  Kalo nak saya belanja, sila lah call extension saya. Miahahaha (^^,).

*byk tu rasa buleh beli set Corelle / Vision tak?? Hahah. Tutup bekas Corelle mungkin boleh la. Miahahahaha.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign