Pages

10 December 2012

Edisi Jawatan Kosong


Iklan dah keluar.
(thanks 2 my team yg menjalankan tugas dgn bersungguh utk keluarkan iklan pada masa yg ditetapkan. Biasa sblm ni pakai vendor utk keluarkan, tp kali ni aku suh derang je direct urusan ngan Utusan. Aku percaya team aku boleh buat. Spti ayat bos kami - u can do it)

So, lps ni, mmg byk la panggilan masuk nak tnya pasal ni. Bersedia je lah.
Lps tu sibuk nak shortlisted kan pulak.
Then interview.


Dulu pakai JobMalaysia. Tp cam lambat nak dptkan raw data dari derang.

So, kita pakai borang. Mmg hazab la sbb nati berguni2 permohonan.
But then, ini jawatan 'specialization', harap2 mmg yg mintak tu ikut derang nyer kelayakan lah.
Pada yg nak mohon pun, aku harap, tgk dan baca la betul2 kelayakan yg diperlukan.
Kalo takde tu, atau tak berkaitan, toksah la mohon. Mmg biasanya memana HR pun akan shorlisted yg ada kaitan. Itu pun tapisan pertama lah. Ada lagi tapisan kedua, ketiga, keempat smpai la dpt berapa orang calon untuk interview.


So, kalo ada yg layak, boleh lah mohon.

Borang n syarat2 seme ada kat sini.

Terima kasih atas komen anda :)

Google+ Followers

INI KISAH PUANSTOBERI Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign